Zmogljivost

Dobrodošli PRI JERNEJU


Zmogljivost


V sobi »Pri Jerneju«

V spodnjem delu gostilne Pri Jerneju je dovolj prostora tudi za zaključene družbe do 75 gostov.

Prostori gostilne so kot nalašč za razvajanje v dvoje, druženje s prijatelji, sestankovanja in poslovna kosila, kjer vam bomo ponudili pestro izbiro hrane in velik izbor lokalno pridelanih Šenternejskih vin.

Poleg malic, pic in ostale ponudbe, pa ste vabljeni v nedeljo na samopostrežna kosila.

Letni vrt pred hišo Čampa

Prijeten naravni ambient, ki je zaščiten s strani Zavoda za varstvo naravne in kulturne dediščine, privlači obiskovalce na letni vrt, ki sprejme tudi do 40 gostov. V toplih poletnih večerih pa je pravo mesto, da si privočite kakšno jed in pijačo.

Poleg poletnega vrta pa lahko uživate pod nadkrito leseno teraso, ki sprejme do sprejme tudi do 50 gostov.

Otroški kotiček s toboganom, ki je postavljen v sklopu vrta in nudi vašemu malčku kratkočasno igro medtem ko čakate na kosilo in si privoščite osvežilno pijačo.

»Bučarjeva soba«

Bučarjeva soba sprejme tudi do 100 gostov in je primerna za vse, ki bi radi organizirali dogodek poslovnega značaja, zaključne slovesnosti ob pomembnem jubileju, promocijske prireditve, kamor boste povabili izbrane poslovne partnerje in sodelavce. Primerna je za poročna slavja. V sobi je nameščena vsa avdio in prezentacijska oprema. Prostor je klimatiziran.

»Čampatova soba«

Sprejme do 50 gostov in je primeren za zaključene družbe, za razna praznovanja in poslovna srečanja ter manjše poroke. V sobi je točilni pult. Prostor je klimatiziran.

»Kozolec Toplar«

Spoznajte in si oglejte naš obnovljeni toplar, ki je zavarovan  kot kulturni spomenik, sprejme do 50 gostov in je primeren za zaključene družbe.


Virtualni sprehod